|Unit 6 Find the right place|
|http://www.sina.com.cn 2003/08/06 16:16 新浪教育|
Find the right place! Passage 1
Visitors to London often eat in restaurants. The owners and workers in them are all from other countries.The visitors say in these restaurants they don't feel they are in England. Most of English people eat at home as much as they can. Sometimes they themselves will think they are in another country when they are in restaurants. When an Englishman goes out of a restaurant, he may find that he doesn't understand why everything is written in French and Italian.
Most of English people think it is better to eat at home, because it is cheaper. They don't want to spend much money on food and they like cooking at home.They like fast food. But for Christmas, they will spend two or three weeks to get ready for it, because they want to have good food.
()1Visitors to London often eat in restaurants because .
A. they don't like the food at home
B. their homes are not in London
C. it's cheaper
D. restaurants are beautiful places
()2When English people eat in restaurants, they sometimes think .
A. they are in another countryB. they are in the country
C. they are themselvesD. they love their country
()3Some of English people don't know .
A. why everything comes from French and Italian
B. why people write everything in French and Italian
C. everything in restaurants
D. everyone in restaurants
()4English people eat at home because .
A. it is fastB. the food is expensive at home
C. it is sometimes very cheapD. the food is very cheap at home
()5English people will spend much time for Christmas.
A. Insgroupsto get more foodB. Insgroupsto have much food
C. Insgroupsto get good foodD. Insgroupsto have enough food
It was half past eight in the morning. The telephone bell rang and Mary went to answer it.
"Hello, who's that?" she asked.
Peter was a friend of Mary's brother, Johnny.
"Oh, hello, Peter. What do you want?"said Mary.
"Can I speak to Johnny?"
"No," said Mary,"You can't speak to him now. He is busy. He is getting ready for school. He is eating his breakfast. Grandmother is combing his hair. Sister is under the table, putting his shoes on. Mother is getting his books and putting them in his schoolbag. Goodbye. I've to go now. I have to hold the door open. The school bus is coming."
What do you think of the story? Do you sometimes like Johnny? If so, you need to change you habits.
()1It was in the morning when the telephone bell rang.
A. 7∶00B. 7∶30C. 8∶30D. 9∶00
()2What did Peter want to do?
A. He wanted to go to school.
B. He wanted to play football with Johnny.
C. He wanted to speak to Johnny.
D. He wanted to comb his hair.
()3Peter was Johnny's .
A. fatherB. friendC. uncleD. teacher
()4What was Johnny doing at the moment? He was
A. eating his breakfastB. answering the telephone
C. putting on his shoesD. holding the door open
()5How many people can you find in the story?
A. TwoB. FourC. SixD. Eight.
Two Englishmen were in Boston for a 1. One morning they went out 2for a famous church, but they didn't know how to get there. They stopped a man and asked.
"Excuse me, can you tell us the way 3the North Church?"
"Go three blocks and turn to your left,"he said,"you can't 4it."
So the Englishmen walked three blocks and turned to their left, but they didn't see 5church. They then asked 6 second man.
"Excuse me, but we're trying 7 the North Church."
This one said, "Go three blocks and turn to your left."But again they could'tfind the church. 8 the end they asked a third man, "Excuse me, could you tell us how 9to the North Church?"
"Go three blocks and turn to your left. You can't miss it."
They walked three blocks and turned to their left for a third time. This time they found the church.
"Is everything in Boston three blocks and a left turn?"they asked 10.
Just then a man walked over to them."Excuse me,"the man said,"where is the East Park? Can you tell me?"
"Go three blocks and turn to your left,"one of the Englishmen said,"you can't miss it."
()9A、will getB、is gettingC、to getD、gets
A man always went to the same bar at the time every day and asked for two glasses of beer. He drank them and then asked for two more.
One day the man behind the bar said, "Why do you always ask for two glasses of beer? Why don't you get one big glass instead?"
The man answered, "Because I do not like to drink alone. I drink with my friend."
But a few days later, the man came in and asked for only one glass of beer.
"Oh,"said the barman,"has your friend died?"
"Oh, no,"said the man."He is very well. This glass of beer is for him. I must stop drinking beer. My doctor doesn't want me to drink any more because it is dangerous for me."
()1The man always went to the different bars every day.
()2The man enjoyed drinking with his friend.
()3The man always asked for four glasses of beer.
()4The man's friend was died.
()5The man was in poor health, so his doctor didn't want him to drink any more.
2、C从Peter所说的话"Can I speak to Johnny?"可以看出。
3、B从"Peter was a friend of Mary's brother, Johnny"中很容易辨别出来。
4、A从文章中可以看出He was eating breakfast.
5、C这六个人是：Peter, Mary, Johnny, Grandmother, Sister and Mother.
1、Cfor a visit去参观，在此visit是名词。
2、Ago out to look for出去寻找，to look for a famous chourch作目的状语。
3、Dthe way to someplace到某地的路，注意此处"的"用"to"。
4、Bmiss错过，You can't miss it.你不会找不到的。
6、Ca second man又一个人，序数词second前不用the，而用a修饰，表示又一个。
7、Btry to do sth.努力、设法做某事。
8、Din the end等于at last最后，终于。
9、Chow to get to在这儿做tell的直接宾语，问路时，经常用此句，如：Could you tell me how to get to Wang Chang Park?
1、F从文中第一句话"A man always went to the same bar the same time every day"可知这个人每天在同样的时间去同一个酒吧，而不是去不同的酒吧。
2、T从文中"Because I do not like to drink alone. I drink with my friend."可知他不喜欢独自饮酒，而是喜欢和朋友一起喝酒。
3、F从文中"Why do you always ask for two glasses of beer?"可知他经常要两瓶啤酒，而不是四瓶啤酒。
4、F从文中当酒吧招待员问他"has your friend died?"他回答"no",所以他的朋友并没有死。
5、F从文中"My doctor doesn't want me to drink any more because it is dangerous for me."可知并不是因为他身体不好要戒酒。而是医生告诉他喝酒对他很危险，所以他才戒酒。
|【英语学习论坛】【评论】【大 中 小】【打印】【关闭】|